Φονικός σεισμός στο Θιβέτ: Τουλάχιστον 53 νεκροί από τα 6,8 Ρίχτερ (Videos)
Ισχυρός σεισμός το Θιβέτ, όπου οι αρχές κάνουν ως αυτό το στάδιο λόγο για τουλάχιστον 53 νεκρούς και καταρρεύσεις πολλών κτιρίων, ενώ η δόνηση έγινε αισθητή ως την πρωτεύουσα του γειτονικού Νεπάλ, την Κατμαντού.
Ο σεισμός καταγράφτηκε στις 09:05 (τοπική ώρα· 03:05 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τα στοιχεία της CENC, δημόσιας σεισμολογικής υπηρεσίας της Κίνας, η οποία εκτίμησε πως ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών. Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS) έκανε λόγο από την πλευρά του για σεισμό μεγέθους 7,1 βαθμών.
Βίντεο που μεταδόθηκαν από τη δημόσια κινεζική τηλεόραση CCTV εικονίζουν κατοικίες λευκού χρώματος σε μεγάλο υψόμετρο να έχουν καταρρεύσει και ογκόλιθους σπαρμένους στο έδαφος.
Άλλο οπτικό υλικό εικονίζει οχήματα θαμμένα κάτω από τούβλα και συντρίμμια, ή τους πελάτες σούπερ μάρκετ να τρέχουν να βγουν από το κατάστημα την ώρα που ο σεισμός ρίχνει κάτω διάφορα είδη βαλμένα στα ράφια.
Δείτε περισσότερα εδώ: dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπόνγκα: «Πρέπει να προσαρμοστώ στου συμπαίκτες μου»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η κίνηση του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ που τους εντυπωσίασε όλους στο Ρέντη
- Εθνική Ελλάδος: Ο πλούτος στα φορ μπορεί να αξιοποιηθεί... αλλιώς
- Αρης: Ο Γκαρέ που διχάζει και η κουβέντα για την αγορά του
- Stoiximan & Σύμπλευση: 10 χρόνια κοινής προσφοράς στα ακριτικά νησιά
