Τζόλης: Τα... σπάει με την Μπριζ - Νέα αποθεωτικά σχόλια στο Βέλγιο
Ο Χρήστος Τζόλης έστειλε την Μπριζ στην επόμενη φάση του βελγικού Κυπέλλου, καθώς πέτυχε δύο ακόμα γκολ στη νίκη με 3-0 επί της Λέουβεν στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και γνώρισε ξανά την αποθέωση
Τζόλης χωρίς φρένα! Ο διεθνής επιθετικός συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, καθώς σκόραρε άλλα δύο γκολ στη νοκ άουτ αναμέτρηση με τη Λέουβεν για το Κύπελλο Βελγίου.
Η Μπριζ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ διεκδικεί παράλληλα και τον τίτλο, χάρη στα 11 γκολ σε 29 συμμετοχές του Τζόλη στη φετινή σεζόν μαζί με 6 ασίστ.
CHRISTOS TZOLIS 🇬🇷(2002) WITH A LOVELY CONTROL AND A GREAT FINISH TO OPEN THE SCORING!!!
ARDON JASHARI 🇨🇭(2002) WITH A GREAT ASSIST!!!
📽️ @GoalsXtra pic.twitter.com/YthPF9mBu8— Football Report (@FootballReprt) January 7, 2025
CHRISTOS TZOLIS 🇬🇷(2002) AT THE DOUBLE WITH A GREAT FINISH TO DOUBLE THE LEAD!!!
📽️ @GoalsXtrapic.twitter.com/lTHgGInllr— Football Report (@FootballReprt) January 7, 2025
Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη με την Κλαμπ Μπριζ έφερε ξανά αποθεωτικά σχόλια για την αγωνιστική του αξία. Τα ΜΜΕ στο Βέλγιο αναφέρουν πως είναι ίσως η κορυφαία μεταγραφή που έγινε το καλοκαίρι, επισημαίνοντας πως θα αφήσει εποχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
