Μπαρτζώκας: «Θα μπορούσα να αφήσω τον Βεζένκοβ κι άλλο μέσα, αλλά μερικές φορές κάνω το αντίθετο από αυτό που θέλει ο κόσμος»
Το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού για τη μαγική εμφάνιση του Ολυμπιακού και του Σάσα Βεζένκοφ.
Μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του εντυπωσιακού 112-69 επί της Μπάγερν στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μας. Είχαμε 40 λεπτά διάρκειας. Όλη η ομάδα δούλεψε. Ο Σάσα ήταν φανταστικός, αλλά όλη η ομάδα δούλεψε καλά. Οι 36 ασίστ είναι φανταστικό νούμερο και για το σύγχρονο μπάσκετ στην EuroLeague.
Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Η Μπάγερν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη διοργάνωση κι είναι δύσκολο να τη νικήσεις. Τον Βεζένκοβ τον άφησα λίγο περισσότερο, γιατί ήθελε να κάνει το ρεκόρ. Θα μπορούσα να τον αφήσω και περισσότερο, αλλά έχουμε παιχνίδι σύντομα και μερικές φορές κάνω το αντίθετο από αυτό που θέλει ο κόσμος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
