ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «Μας πληγώνουν πολύ αυτές οι συνεχόμενες ήττες»

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του αποψινού ντέρμπι επισημαίνοντας πως η ομάδα προσπαθεί αρκετά και θα είναι ακόμα καλύτερη στην συνέχεια.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε το «τριφύλλι» να ηττάται με 1-0 από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως για δύο σερί ματς η ομάδα του δέχθηκε γκολ και δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως η ομάδα προσπαθεί αρκετά και με τους παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ της στο φινάλε των μεταγραφών θα γίνει ακόμα καλύτερη στην συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου κόουτς:

«Σε δύο παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ στην αρχή και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Δεν είχε μεγάλη ποιότητα το παιχνίδι, άλλαζε ο έλεγχος ανά διαστήματα, δεν δικαιούμασταν να χάσουμε απόψε αλλά χάσαμε από αυτή την φάση στην αρχή του αγώνα. Είναι πρόβλημα όταν χάνεις δύο σερί παιχνίδια, είμαστε ομάδα που προσπαθεί αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και είναι σίγουρο πως με τον χρόνο και τους παίκτες που ήρθαν τώρα στο τέλος κοντά μας, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Μας πληγώνουν πολύ αυτές οι δύο συνεχόμενες ήττες»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News