ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Αραούχο μετά τη νίκη επί της Λαμίας

Ο Σέρχιο Αραούχο τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ ήρθε δύσκολα καθώς η Λαμία ήταν σωστά προετοιμασμένη.

Ο Σέρχιο Αραούχο με το γκολ του κόντρα στη Λαμία έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΚ στην τρίτη αγωνιστική της Super League.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Αργεντίνος μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας που ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Αναφέρθηκε επίσης στον κόσμο που τον βοήθησε πολύ να ανακάμψει μετά τις δύσκολες ημέρες που πέρασε μετά το χαμένο πέναλτι με τη Βελέζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Λαμία: «Είναι η αλήθεια, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ο αντίπαλος τερματοφύλακας αξίζει συγχαρητήρια γιατί μας σταμάτησε αρκετές φορές. Είχαμε υπομονή, μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τη μια φάση, μπήκε το γκολ, προχωράμε». 

Για το γεγονός πως «ψάχνεται» ακόμα με τους συμπαίκτες του: «Είμαστε νέα ομάδα. Γνωριζόμαστε ακόμα όλοι μαζί. Εγώ ξέρω αρκετούς από τους συμπαίκτες μου από τις προηγούμενες θητείες μου εδώ. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν ξέρουμε ακόμα καλά ο ένας τα χαρακτηριστικά του άλλου, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να δίνουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ».

Για την πληρότητα στην επίθεση: «Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες, βοηθούν την ομάδα, βοηθούν και εμένα που είμαι επιθετικός. Είναι καλύτερα για όλους μας». 

Για το χαμένο πέναλτι με τη Βελέζ και την επιστροφή του: «Η αλήθεια είναι ότι όταν έχασα το πέναλτι με τη Βελέζ πέρασα μέρες που δεν ήμουν καλά. Με πονούσε ότι δεν μπορούσα να επανορθώσω γιατί δεν υπήρχαν αγώνες. Εσφιξα τα δόντια, σκέφτηκα τι έπρεπε να κάνω και δούλεψα. Ο κόσμος μου έδωσε δύναμη και με βοήθησαν πολύ να επανέλθω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News