Μίμης Δομάζος: Συγκλονίζουν οι κόρες του στο τελευταίο «αντίο»
«Εμείς σε θέλαμε και άλλο κοντά μας. Δεν πειράζει. Καλό δρόμο εκεί ψηλά και καλή αντάμωση με τη μαμά» γράφουν η Ράνια, η Ευγενία και η Πόπη Δομάζου.
Ραγίζουν καρδιές οι κόρες του Μίμη Δομάζου στον πρώτο δημόσιο αποχαιρετισμό στον πατέρα τους που έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή, σε ηλικία 83 ετών.
«Έφυγες γρήγορα από κοντά μας» γράφουν η Ράνια, η Ευαγγελία και η Πόπη Δομάζου σε ανάρτηση που έκαναν στο Facebook.
Επιλέγοντας μια φωτογραφία του Μίμη Δομάζου από τα χρόνια του Παναθηναϊκού, οι τρεις του κόρες γράφουν «εμείς σε θέλαμε και άλλο κοντά μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
