Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Διαιτητής και VAR «έκλεισαν» τα μάτια στην επαφή Πάλμερ-Μπράουν - Ελ Καμπί - Ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός
Η φάση που οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι.
Στο 38ο λεπτό του ντέρμπι, ο Ελ Καμπί έπεσε στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Ίνγκασον και τον Παλμερ-Μπράουν και οι ερυθρόλευκοι φώναξαν για πέναλτι. Ο Βίντσιτς ήταν δίπλα και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, αλλά δεν είδε την καθαρή παράβαση του Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος βρίσκει τον φορ του Ολυμπιακού.
Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ούτε το VAR, που τσέκαρε τη φάση, δεν είδε την παράβαση και δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
Όπως θα δείτε στο σχετικό στιγμιότυπο, υπάρχει επαφή του αμυντικού του Παναθηναϊκού με τον Ελ Καμπί, άρα υπάρχει και πέναλτι. Για αυτές τις φάσεις είναι το VAR και όχι για τα εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
