BΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΙΕΒΙΤΣ: «Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (26/9) στις 20:30 στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνισιτκή της Super League, με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς να στέκεται στην σημαντικότητα του αγώνα ενόψει της συνέχειας.
Η ΑΕΚ αναμετράται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (26/9) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς να μιλά στο επίσημο κανάλι της ομάδας και να στέκεται στη σημασία του αγώνα, στην ποιότητα του αντιπάλου αλλά και στο ταλέντο των παικτών του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιλόγιεβιτς:
«Η χθεσινή νίκη είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά. Οι παίκτες είναι ποιοτικοί, πρέπει να δέσουμε, να είμαστε καλά και όλοι πηγαίνουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Ξέρουμε τι ντέρμπι είναι και τι σημαίνει για όλους μας. Έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
