Μπαρτζώκας για Εβανς: «Προχωράει θετικά, είναι εργασιομανής, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα ομαδική προπόνηση»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για τον Κίναν Έβανς και την πρόοδο που κάνει, στη media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές το βράδυ της Παρασκευής (31/1, 21:15).
Στην προσπάθεια που κάνει ο Κίναν Έβανς για να επιστρέψει στη δράση, αναφέρθηκε στη media day του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές το βράδυ της Παρασκευής (31/1, 21:15), ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τουρκική ομάδα για την 24η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην media day, εξηγώντας πως ο Έβανς έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα απέχει αρκετά από τις ομαδικές προπονήσεις των Πειραιωτών.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Προχωράει θετικά. Πρόκειται για έναν εργασιομανή αθλητή. Σπαταλάει περισσότερες ώρες από ότι του λέμε. Τον παρακολουθούμε, υπάρχει πρωτόκολλό. Δεν έχει κάνει ακόμα ομαδική προπόνηση, παρά μόνο ατομική. Έχει μεγάλο διάστημα ακόμα για να μπει σε ομαδικό προπόνηση, παρότι προπονείται στο γήπεδο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
