Ολυμπιακός: Ο γιος του Αταμάν με μπλούζα της Εφές στο ΣΕΦ
Ο Σαρπ Αταμάν βλέπει το ματς της αγαπημένης του Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ανατολού Εφές εντός έδρας για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον γιο του Εργκίν Αταμάν να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου για να δει από κοντά το παιχνίδι.
Ο Σαρπ Αταμάν, γιός του προπονητή του Παναθηναϊκού θέλησε να δώσει το παρών στο ΣΕΦ προκειμένου να δει την αναμέτρηση της Ανατολού Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό.
Μάλιστα ο Σαρπ επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα της τούρκικης ομάδας, την οποία υποστηρίζει, κάτι λογικό, αφού εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία εκεί ο πατέρας του.

EUROLEAGUE 2024-2025 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ. (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
