Αποκάλυψη: ΕΔΕ στην Πυροσβεστική- Για 23 ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη δεν είχε γίνει αυτοψία (video)
Aκόμα μία αποκάλυψη για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ είναι σε εξέλιξη πειθαρχικός έλεγχος σε στελέχη της Πυροσβεστικής για τον τρόπο που ενήργησαν τις ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.
Πρόκειται, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, για στελέχη της εξειδικευμένης Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, όπως και κάποιους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που είχαν την ευθύνη διαχείρισης του χώρου.
Όπως αναφέρεται, αν και θα έπρεπε να έχει δοθεί εντολή για να γίνει αυτοψία στον χώρο, ώστε να εντοπιστούν τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς, αυτό δεν έγινε ποτέ τις ημέρες εκείνες.
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
TAGS
# Επικαιρότητα
