Αρης: Και ο Μορόν πάνω στην ώρα για Παναθηναϊκό!
Ο Αρης μπήκε ξανά σε τροχιά τετράδας και ο πρώτος του σκόρερ Λόρεν Μορόν γυρίζει για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Αρης, με τις δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας, παρέμεινε στην πέμπτη θέση μαζί με τον
Αστέρα Τρίπολης και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, πλησίασε ξανά σε απόσταση
αναπνοής την τετράδα, ανεβάζοντας τις πιθανότητές του. Φυσικά θα πρέπει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το φινάλε για να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε χθες την προετοιμασία με δουλειά στην τακτική, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση με την Καλλιθέα. Ωστόσο, μετράει επιστροφές κι αυτό είναι ενθαρρυντικό. Ειδικά η επιστροφή του Λόρεν Μορόν, που έχει 12 γκολ, είναι κομβική για το ντέρμπι. Ο Ισπανός στράικερ έχει πετύχει δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό σε έξι αγώνες και σκόραρε και στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΟΑΚΑ.
Στο μέτωπο των μεταγραφών, ο Αρης εξετάζει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά την πώληση του Μάνου Γκαρθία.
Ο Μορόν επανέρχεται μετά τα δύο γκολ στη Λαμία, καθώς εξέτισε την ποινή του και θα ηγηθεί των συμπαικτών του στην προσπάθεια για την τρίτη διαδοχική νίκη.
Μαζί με τον Μορόν γυρίζει κι ο Μπράμπετς, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα κι απ’ το μέτωπο των τραυματιών, αφού ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε μετά από καιρό μέρος του προγράμματος και θα κάνει αγώνα δρόμου
μέχρι το Σάββατο για να είναι διαθέσιμος. Αντίθετα εκτός μάχης παραμένει ο Φρίντεκ, αλλά κι ο Ντιαντί, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
