LAVER CUP: Εκτός προγράμματος 1ης ημέρας ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί σε καμία εκ των τεσσάρων αναμετρήσεων του προγράμματος της πρώτης ημέρας του Laver Cup.
Ο Έλληνας τενίστας, εδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται στη Βοστώνη όπου θα διεξαχθεί το Laver Cup ως μέλος της Team Europe, η οποία θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της έναντι της Team World.
Σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό το πρόγραμμα της πρώτης ημέρα για το τουρνουά επίδειξης, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να απουσιάζει. Δεν τίθεται θέμα τραυματισμού, αλλά τακτικής από την ευρωπαϊκη ομάδα της οποίας μέλη είναι οι οι Κάσπερ Ρουντ, Ματέο Μπερετίνι, Αντρέι Ρούμπλεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον τελευταίο να παραμένει επίσης εκτός του προγράμματος της πρώτης ημέρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρα του Laver Cup:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
