Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out και κόντρα στον Αστέρα!
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ενθουσιαστεί με την κούρσα προς τον τίτλο, την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο και την πορεία στο UEFA Europa League.
Φρενίτιδα επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και UEFA Europa League.
Επομένως, ανεξαρτήτως ονόματος αντιπάλου, οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας ανυπομονούν σε κάθε ματς να βρεθούν στο πλευρό της.
Εν προκειμένω, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (9/2, 17:00) τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ήδη 30.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά» και έχουν μείνει διαθέσιμα μόλις 2.500.
Επομένως, θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι sold out ακόμη ένα εφετινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
