ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0: Φουριόζος, μόνος πρώτος και τώρα... Λεωφόρος!

Ο υπέροχος Βόλος νίκησε και τον Ατρόμητο 3-0, έγινε η μόνη ομάδα με το απόλυτο 3Χ3 στο πρωτάθλημα και την Κυριακή κατεβαίνει… αγριεμένος στο «Απόστολος Νικολαΐδης»…

Σίγουρα δεν θα το περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Βόλου να είναι μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, μετά από τρεις αγωνιστικές! Η ομάδα του Βόλου νίκησε και τον Ατρόμητο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με 3-0 κάνοντας έτσι το τρία στα τρία στη Super League 1!

Έτσι είναι μόνος πρώτος με εννέα βαθμούς, έχοντας καταφέρει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό ο οποίος «ψάχνεται» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ ο Βόλος δείχνει… αγριεμένος μετά το τρία στα τρία!

Απέναντι στον Ατρόμητο ήταν καλύτερος ο Βόλο, κάτι το οποίο φάνηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο έπαιξαν τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο. Χωρίς όμως να φτάνουν στην επίτευξη κάποιου γκολ.

Στο 4′, πάντως, υπήρξε μία φάση η οποία συζητήθηκε αρκετά. Ο Τζήλος καταλόγησε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, μετά από σουτ του Ροσέρο, όμως η μπάλα, τελικά, είχε χτυπήσει στο στήθος του. Είδε ο ρέφερι τη φάση στο VAR και πήρε πίσω τόσο το πέναλτι που έδωσε, όσο και την κίτρινη κάρτα που έδωσε στον αμυντικό του Ατρόμητου.

Ο Πίριτς, αλλά και γενικά η άμυνα του Ατρόμητου, είχαν απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες του Βόλου. Έτσι έμεινε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου, παρόλα αυτά όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει το γκολ. Ο Μπαρτόλο βγήκε απέναντι στον Πίριτς, μετά την κάθετη του Φερνάντες, έκανε το σουτ με τον Πίριτς να διώχνει. Ο Φαν Βέερτ στην επαναφορά έκανε το γύρισμα και ο Ροσέρο με πλασέ «έγραψε» το 1-0!

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να ψάξει την ισοφάριση, αντιθέτως όμως ο Βόλος ήταν η ομάδα που σημείωσε το γκολ, διαμορφώνοντας το 2-0. Ο Μπαρτόλο κέρδισε το πέναλτι από τον Ντένιτς, την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέερτ και με ωραία εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0! Με τον Φαν Βέερτ να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς με τη φανέλα του Βόλου, αφού είχε «πληγώσει» τόσο τον Απόλλωνα Σμύρνης όσο και τη Λαμία.

Δε σταμάτησε όμως εκεί ο Βόλος!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μπήκε στο ματς ο Τερεζίου και τρία λεπτά μετά, ήταν αυτός ο οποίος βγήκε τετ α τετ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μετά από ωραία ασίστ του Μπαρτόλο! Φτάνοντας έτσι ο Βόλος στο τρία στα τρία στο πρωτάθλημα και συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League!

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Γκ. Αμπρασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (67′ Νίνης), Φαν Βέερτ (90+3΄Τερεζίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αν. Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστελάνο, Ντένιτς, Σάλομον (72′ Αθανασίου), Σπιριντόνοβιτς (71′ Τζαβίδας), Μουνίθ Κωτσόπουλος, Κουλούρης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News