ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: «Kάποιος τύπος αποφάσισε να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός με ανάρτησή του στα social media, «φωτογράφισε» το διαιτητή του αγώνα με την Ουντινέζε, χαρακτηρίζοντάς τον αρνητικό πρωταγωνιστή, ενώ δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να παίξει ο Πελεγκρίνι κόντρα στη Λάτσιο.

Το γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ ήταν αρκετό ώστε η Ρόμα να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα της Serie A, αφού επικράτησε με 1-0 της Ουντινέζε. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Λορέντσο Πελεγκρίνι και κυρίως επειδή του στερεί τη συμμετοχή του στο -εκτός έδρας- ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο την Κυριακή. 

 «Δεν γνωρίζω τους νομικούς μηχανισμούς του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά θέλω να τους καταλάβω. Θέλω να δω αν υπάρχει έστω ένα άτομο που μπορεί να πει ότι ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πελεγκρίνι. Αν όχι, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορώ να πω αν θα βγει στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή», δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα. 

Στην ανάρτησή του στα social media έγραψε: 

«Το να παίζεις μετά από μια ήττα δεν είναι ποτέ εύκολο, και το να κερδίσεις ξανά είναι υπέροχο συναίσθημα, ακόμα κι αν κάποιος τύπος αποφάσισε να είναι ο πρωταγωνιστής», έγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός «φωτογραφίζοντας» τον διαιτητή του αγώνα.  

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News