ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Εκτός λίστας ο Εβανς

Οι «πράσινοι» έχουν στο ρόστερ τους έναν ξένο παραπάνω από το όριο που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ. Ετσι πριν την προπόνηση και πριν τη «μάχη» της Πάτρας ο Δημήτρης Πρίφτης «έκοψε» τον Τζέρεμι Εβανς

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει στο ρόστερ του 7 ξένους. Πέρι, Νέντοβιτς, Ρος, Μέικον, Γουάιτ, Εβανς και Φλόιντ και κατά συνέπεια όφειλε – βάσει κανονισμών – να “κόψει” έναν έξ’ αυτών από το ελληνικό ρόστερ. Βάσει φυσικά και όσων αναφέρονται στον ΕΣΑΚΕ (το δηλωμένο ρόστερ), ο Δημήτρης Πρίφτης άφησε εκτός ελληνικής λίστας τον Τζέρεμι Εβανς.

Ο 33χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί φυσικά στο σούπερ καπ ενώ για να μπορέσει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή η οποία φυσικά θα χρεωθεί. Θυμίζουμε ότι βάσει κανονισμών, η εκάστοτε ομάδα στην Basket League έχει το δικαίωμα να κάνει 3 αλλαγές στον πρώτο και άλλες 3 αλλαγές στον δεύτερο γύρο.

Προς το παρόν, ο Τζέρεμι Εβανς θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και αναλόγως των απαιτήσεων και των συνθηκών στην πορεία, θα χρησιμοποιηθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν το κρίνει ο Ελληνας κόουτς.  

Ιδού το ρόστερ του Παναθηναϊκού όπως είναι δηλωμένο στον ΕΣΑΚΕ:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News