ΟΦΗ: Τι ισχύει για την μετακίνηση των φιλάθλων στην Τρίπολη - Τα τελευταία «μαγικά» χαρτάκια
Πάνω από 1.500 φίλοι του ΟΦΗ θα βρεθούν την Τετάρτη στο γήπεδο του Αστέρα για τον ημιτελικό κυπέλλου.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με απόφαση του επιτρέπει μόνο μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στην Τρίπολη, για τον ημιτελικό του ΟΦΗ με τον Αστέρα (Τετάρτη, 16:30).
Eπί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι και ο κόσμος του ΟΦΗ θα δώσει βροντερό παρών με περισσότερους από 1500 φιλάθλους, αλλά η μετακίνηση θα γίνει μεμονωμένα, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλα τα γήπεδα και όχι οργανωμένα που προσπάθησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά τελικά ο Βρούτσης αρνήθηκε.
Παρακάτω δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ με όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια:
Σε συνέχεια της απόφασης, η οποία επιτρέπει την μεμονωμένη παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μας και του ASTERAS AKTOR (Τεταρτη 24/2, 16:30), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους μόνο ηλεκτρονικά από το παρακάτω link:
https://buy.asterastickets.gr/web/#/tickets/tickets?lang=el&event=20250265
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα βρεθούν στην Τρίπολη, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης». Το συγκεκριμένο link θα είναι ενεργό ως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων.
- Για όσους έχουν κάνει προεγγραφή με πληρωμή στη Λέσχη Φίλων ΟΦΗ, το εισιτήριο αγώνα είναι ήδη εξασφαλισμένο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
