Ολυμπιακός: Η νύχτα που ο Ελ Καμπί έδωσε το ρόλο του πρωταγωνιστή στον Κωστούλα

Ολυμπιακός: Η νύχτα που ο Ελ Καμπί έδωσε το ρόλο του πρωταγωνιστή στον Κωστούλα

Ο Μπάμπης Κωστούλας έκρινε για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αγιούμπ Ελ Καμπί στο ρόλο του πρωταγωνιστή, ενώ τρέλανε και τους σκάουτ που ήταν στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στον ΠΑΟΚ και μπορεί ο Αγιούμπ Ελ Καμπί να μη σκόραρε, αλλά το έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος φέτος είναι το δίδυμο του στην επίθεση.

Partners…in goal για τους Ελ Καμπί, Κωστούλα, οι οποίοι συνεργάζονται άψογα στην επίθεση και κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό. Αυτό έκαναν απέναντι στον ΠΑΟΚ κι αν ο Μαροκινός δεν βρήκε δίχτυα, ήταν σημαντικός παράγοντας για να βρει τους κατάλληλους χώρους ο Κωστούλας.

Η κίνηση που έκανε ο 17χρονος επιθετικός στην φάση του γκολ που έβαλε ήταν μεγάλης ποδοσφαιρικής ευφυΐας, όπως φυσικά και η ασίστ του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Κωστούλας έφυγε από τα δεξιά του Πορτογάλου και μπήκε πιο μέσα προς τη μεγάλη περιοχή. Τοποθετήθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες και περίμενε την ασίστ του Ζέλσον Μαρτίνς, όπως κι έγινε. Την ίδια στιγμή ο Ελ Καμπί είχε τραβήξει παίκτες πάνω του προς το πέναλτι.

Ο ταλαντούχος άσος πήρε την μπάλα και όχι μόνο δεν αγχώθηκε για να σουτάρει και ό,τι γίνει, κουβάλησε την μπάλα και πλησίασε τον Κοτάρσκι, μέχρι το σημείο που ο ίδιος ένιωσε πως είναι το κατάλληλο για να κάνει το σουτ και να σκοράρει.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αποθέωσε τον Κωστούλα για όλη την κίνηση που έκανε και του παραχώρησε το ρόλο του πρωταγωνιστή σε μια νύχτα όπου έδειξε ξανά τις τρομερές ικανότητες του.

Ο Μαροκινός μπόμπερ χαίρεται να παίζει μαζί του αφού και ο ίδιος γίνεται καλύτερες μέσα από όλα αυτά που κάνει στο γήπεδο ο Κωστούλας.

Σε μια βραδιά όπου τρέλανε για μια ακόμα φορά τους σκάουτ που ήταν στο γήπεδο. Τα όσα κατέγραψαν στο μπλοκάκι τους παραπέμπει σε έναν επιθετικό με ικανότητες να κάνει σπουδαία καριέρα. Έχει όλο το πακέτο που ζητούν οι κορυφαίοι προπονητές για τα σύγχρονα συστήματα τα οποία δεν θέλουν τον επιθετικό να είναι απλά μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά να κάνει πολλές δουλειές έξω από αυτή και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του ανοίγοντας διαδρόμους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Καραϊσκάκη ήταν μεταξύ άλλων, σκάουτ από Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αταλάντα, Φούλαμ, Άστον Βίλα και Γιουβέντους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News