Ολυμπιακός: «Πλήρωσε 550.000 ευρώ για τον Σέιμπεν Λι και πρόλαβε το deadline»
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός πρόλαβε το deadline και ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Σέιμπεν Λι…
Για… μπάζερ μπίτερ στις μεταγραφές πηγαίνει ο Ολυμπιακός, όπως μεταδίδεται στην Τουρκία. Λίγη ώρα πριν το deadline των μεταγραφών, οι Πειραιώτες λέγεται πως κατέβαλαν τις 550.000 ευρώ του buy-out που είχε ορίσει η Μανίσα για τον Σέιμπεν Λι, και τον… ντύνει στα ερυθρόλευκα.
Το όνομα του πρώην NBAer «παίζει» εδώ και μέρες, αφού είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Τόμας Γουόκαπ.
Ο 25χρονος γκαρντ ύψους 1.88 αγωνιζόταν από το 2020 ως το 2024 στο NBA και στη G-League. Πέρυσι υπέγραψε στη Μανίσα, τα πήγε περίφημα και κέρδισε συμβόλαιο στη Μακάμπι. Από εκεί αποχώρησε πριν τα μισά της σεζόν, κυρίως λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ, κι επέστρεψε στην ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
Στα 8 παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει στη EuroLeague είχε μέσο όρο 12 πόντους, 2.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα με 47.6% από το δίποντο και 31.6% στα σουτ τριών πόντων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
