LEN CHAMPIONS LEAGUE: Καταιγιστικός ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στην Ζαΐμπας

Τη δεύτερη νίκη με εμφατικό τρόπο κόντρα στη λιθουανική Ζαΐμπας, με σκορ 21-6, πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, παραμένοντας σε τροχιά πρόκρισης στους ομίλους του LEN Champions League.

Όντας καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη, καθάρισαν τη υπόθεση νίκη πολύ γρήγορα κόντρα στην Ζαΐμπας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μανώλη Σολανάκη και Αλέξανδρο Γούνα έκανε ένα υγιεινό περίπατο κόντρα στην λιθουανική ομάδα, στο πλαίσιο του τέταρτου αγώνα για τον Β΄ όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League πόλο, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Η νίκη αυτή βάζει ξανά τον Απόλλωνα Σμύρνης σε τροχιά πρόκρισης, μετρώντας δύο νίκες και δύο ήττες. Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην αύριο (25/9), με δύο αγώνες. Στις 13:30 θα παίξει με την τουρκική Ενκα Κωνσταντινούπολης και στις 19:30 με την οικοδέσποινα του ομίλου, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 6-1, 4-2, 4-2

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κότσκαρ 3, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 4, Καβουσανός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News