Ολυμπιακός: Τι αποκαλύπτουν στη Λιθουανία για Γουόκαπ
Στη Λιθουανία αναφέρονται στον τραυματισμό του Τόμας Γουόκαπ και στο διάστημα που θα μείνει εκτός ο playmaker του Ολυμπιακού.
Στο θέμα που είχε ο Τόμας Γουόκαπ πριν από το Final 8 του Κυπέλλου και στην απουσία του από αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Euroleague, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την απόκτηση του Σέιμπεν Λιτην ύστατη στιγμή, αναφέρονται στη Λιθουανία.
Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σχολίασε όσα ακούγονται για την κατάσταση του Γουόκαπ:
«Είδα ρεπορτάζ ότι ο Τόμας Γουόκαπ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες αλλά από αυτά που έχω ακούσει, είναι πραγματικά -ας πούμε- αισιόδοξη πρόβλεψη ή ελπίδα για τον Ολυμπιακό», είπε ο Λιθουανός ρεπόρτερ στο «Urbonus» podcast.
«Κάποιοι στο παρασκήνιο λένε ότι ο Τόμας Γουόκαπ ίσως είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Τόσο σοβαρή ενδεχομένως να είναι η κατάσταση, αφού πρόκειται για τραυματισμό στη μέση, άρα τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα», πρόσθεσε στην εκπομπή του «Basketnews.com».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
