Παναθηναϊκός: Το γκολ του Σφιντέρσκι υποψήφιο για καλύτερο της πρώτης ημέρας των «16» του Conference League
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για το 1-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φιορεντίνα, το οποίο και συμπεριλήφθηκε στα υποψήφια για το γκολ της βραδιάς στο Conference League.
Ο Παναθηναϊκός έζησε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ, παίρνοντας σπουδαία νίκη επί της Φιορεντίνα (3-2) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Conference League.
Η καλή μέρα φάνηκε από… νωρίς, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης o Κάρολ Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ, χάρη σε ένα εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ που άφησε «άγαλμα» τον Τερατσιάνο και… άφωνους τους φίλους του «τριφυλλιού».
Η γκολάρα του Πολωνού στράικερ έκανε αίσθηση και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στα τέσσερα υποψήφια για το καλύτερο γκολ της βραδιάς στο Conference League, μαζί με τα τέρματα του Μέντες της Γκιμαράες, του Ρις Τζέιμς της Τσέλσι και το εντυπωσιακό «ψαλίδι» του Πούλουλου της Γιαγκελόνια.
😮💨 Świderski’s first-time finish
😤 Saraiva’s brilliant hit
👊 Reece James finding the bottom corner
🤤 Pululu’s sensational bicycle kickWho’s your choice for #UECLGOTD? 👀@FlixBus_DE | #UECL
— UEFA Conference League (@Conf_League) March 6, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
