ΠΑΟΚ: Η σπάνια συνθήκη του Κωνσταντέλια
Μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει απουσιάσει από την αποστολή του ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην Κυριακάτικη (9/3 19:00) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα, σε μία σπάνια συνθήκη, καθώς είναι… μετρημένες οι φορές που έχει χάσει αγώνα του «Δικεφάλου».
Ο 22χρονος είναι βασικός και αναντικατάστατος, ευρισκόμενος στους πρόποδες των 100 συμμετοχών με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Χαρακτηριστικά, στα 55 παιχνίδια της περασμένης σεζόν είχε 52 συμμετοχές, ενώ φέτος από τα 45 παιχνίδια έχει αγωνιστεί στα 41!
Φέτος, έχει χάσει μόνο τα παιχνίδια με Λαμία (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Αιγάλεω (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και αύριο με την Καλλιθέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
