Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Μανόλο, ο μόνος!

Ο Καραλής έκανε… πλάκα στον προκριματικό και πέρασε στον τελικό του επί κοντώ!

Δεύτερη μέρα Ευρωπαϊκού Κλειστού Στίβου στο Απελντορν, μία μόνο πρόκριση σε τελικό. Από ποιον; Από τον Εμμανουήλ Καραλή, φυσικά, που έκανε… πλάκα στα 5.65μ. και στα 5.75μ., παίρνοντας την πρόκριση με μόλις δύο -και μάλιστα πολύ άνετα- άλματα. Στο επί κοντώ αγωνίστηκε και ο Γιάννης Ρίζος, που είχε επιτυχημένο άλμα στα 5.45μ., αλλά δε τα κατάφερε στα 5.65μ. και έμεινε στη 15η θέση.

Στο ύψος, η Τατιάνα Γκούσιν αποκλείστηκε… τσάμπα, αφού το τρίτο της άλμα στα 1.89μ. ήταν πολύ καλό, όμως τελικά έριξε τον πήχη στην προσγείωση με το πόδι. Ετσι, με 1.85μ., ολοκλήρωσε στην 11η θέση. Στα προκριματικά των 800μ., η Γεωργία Δεσπολλάρη δεν έκανε μία εμφάνιση που θα έφερνε πρόκριση και με 2:03.80 έμεινε στη 16η θέση. 

Εντελώς… άκυρος ήταν ο αγώνας για την Ανδριάννα Γκόγκα στο μήκος, με την Ελληνίδα άλτρια να κάνει ουσιαστικά τρία άκυρα άλματα, απλά ξέχασε να ακυρώσει το τελευταίο, το οποίο μετρήθηκε στα 2.18μ. Παρότι η οκτάδα του τριπλούν ανδρών έκλεισε στο μέτριο 16.28μ., ο Δημήτρης Τσιάμης έμεινε εκτός, με καλύτερη προσπάθεια στα 15.86μ., που ήταν αρκετή για να του δώσει την 13η θέση .

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News