LAVER CUP: Απόψε στις 20.00 είναι η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα (25/9) στις 20:00 θα αγωνιστεί κόντρα στον Νικ Κύργιο, την πρώτη μέρα τουρνουά του Laver Cup και στις 03:30 θα αγωνιστεί και στο διπλό μαζί με τον Ρούμπλεφ.
Μεγάλη πρεμιέρα στο Laver Cup θα πραγματοποιήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκπροσωπώντας την ομάδα της Ευρώπης, καθώς θα αγωνιστεί σήμερα στις 20:00 απέναντι στον Νικ Κύργιο ενώ στις 03:30 θα αναμετρηθεί στο διπλό μαζί με τον Ρούμπλεφ όπου θα έχουν αντιπάλους τους Κύργιο και Ισνερ.
Η Ευρώπη μετά απο τέσσερις αγώνες, προηγείται 3-1 της μικτής Κόσμου ενώ μετά την αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Ελληνοαυστραλό, θα γίνουν οι αναμετρήσεις Ζβέρεφ-Ισνερ και Μεντβέντεφ-Σαποβάλοφ.
Αναμένεται να δούμε έναν εντυπωσιακό αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και Νικ Κύργιο καθώς θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δύο αθλητών με τον Κύργιο να έχει στη κατοχή του ήδη δύο νίκες. Ο 26χρονος Αυστραλός βρίσκεται στο Νο 95 της Παγκόσμιας κατάταξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
