Άρης: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του θρύλου Αλέκου Αλεξιάδη, στο «Βικελίδης»
Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του θρύλου του Άρη, Αλέκου Αλεξιάδη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Την Πέμπτη (13/3) από τις 11:00 έως τις 12:00, η σορός του μεγάλου Αλέκου Αλεξιάδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προτού κηδευτεί στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης :
“Η οικογένεια του ΑΡΗ αποχαιρετά αύριο, Πέμπτη, τον Αλέκο Αλεξιάδη.
Πριν τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία θα περάσει για τελευταία φορά μια βόλτα από το σπίτι του, όπως ήταν η επιθυμία του.
Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Κλεάνθης Βικελίδης από τις 11:00 έως τις 12:00, προκειμένου σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας να αποτίσει φόρο τιμής.
Στη συνέχεια όλοι μαζί θα τον συνοδεύσουμε στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη για το ύστατο χαίρε”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
