Ολυμπιακός: Μόνο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πορθήσει το «Βίλα Πάρκ»

Φοβερό στατιστικό στοιχείο, με την Αστον Βίλα να έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια και όλοι γνωρίζουμε πότε αυτή προήλθε.
Η Αστον Βίλα συνεχίζει την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε με 3-0 της Κλαμπ Μπριζ και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, τερμάτισε στην 8η προνομιούχο θέση της ενιαίας βαθμολογίας, συνεπώς δεν έπαιξε στην ενδιάμεση φάση.
Στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για την Ευρώπη στην έδρα της, έχει απολογισμό 4 νίκες (απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου, Μπολόνια, Σέλτικ και Μπριζ) και 1 ισοπαλία (απέναντι σε Γιουβέντους). Την περσινή σεζόν στο Κόνφερενς Λιγκ, σε 7 αναμετρήσεις είχε 6 νίκες και μόλις… μία ήττα, η οποία όμως την πλήγωσε ανεπανόρθωτα.
Πρόκειται για το εμφατικό πέρασμα του Ολυμπιακού από το Μπέρμιγχαμ με 2-4, που ήταν το τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα της Αστον Βίλα στην Ευρώπη στα τελευταία 12 παιχνίδια της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρινάκη στα αποδυτήρια και ο στόχος του νταμπλ
- Παναθηναϊκός: Στεναχώρια για τον αποκλεισμό - Η ομιλία του Ρουί Βιτόρια και η συνάντηση με Αλαφούζο
- Κυβέρνηση Ανασχηματισμός: Ο Γιάννης Βρούτσης διατηρήθηκε ως αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού
- Λούκα Ντόντσιτς: Viral έγινε το «trash talking» στον Θανάση Αντετοκούνμπο
- Ντράζεν Πέτροβιτς: Το σόου με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ κόντρα στην Καζέρτα του Όσκαρ Σμιντ