Υπεράνω Όλων: Αυτοκράτορας του βόλεϊ ο Ολυμπιακός με 4 Ευρωπαϊκά και 79 εγχώρια τρόπαια!

Μία ακόμα μεγάλη βραδιά για την κορυφαία ομάδα βόλεϊ.

Μια ακόμη μάγκικη βραδιά από τα παιδιά του Πειραιά, σε ένα ακόμη άθλημα, που ανάγκασαν τον κόσμο του Βόλεϊ στην Ευρώπη να στρέψει ξανά τα μάτια του στο λιμάνι. Και πώς να γινόταν διαφορετικά όταν ο Ολυμπιακός υποχρέωσε σε ήττα την αήττητη φέτος Γιαστρέμπσκι που δυο χρονιές φτάνει συνεχώς στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και από 0-2 σετ παρακαλώ.

Πώς να γινόταν διαφορετικά όταν ανάγκασε την CEV αλλά και τους αντίπαλους παίχτες και προπονητή να υποκλιθούν σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο, που πίστευε στην ανατροπή, και σήκωνε σε όλα τα σετ το Ρέντη στον αέρα.

Η απόλυτη δικαίωση όλων όσων «τόλμησαν» να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί ξανά ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης στο κορυφαίο επίπεδο! Δεν υπήρχε γήπεδο σε ολόκληρο τον νομό Αττικής που να πληροί τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ καμία Ελληνική ομάδα.

Μόνο ο Ολυμπιακός τόλμησε να αναβαθμίσει το Ρέντη (κερκίδες, αποδυτήρια, φώτα), να το εκσυγχρονίσει(ηλεκτρονικούς πίνακες, led, οπτική ίνα), αποκλειστικά και μόνο με δικά του έξοδα, χωρίς στην ουσία να του ανήκει. Προτίμησε να επενδύσει στο Βόλεϊ, για να δημιουργήσει το μέλλον παρά να φτιάξει καλύτερη ομάδα σε κάποιο άλλο τμήμα.

Έβαλε ξανά το άθλημα στα σπίτια όλης της χώρας, γέμισε σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς το κλειστό, και είναι σίγουρο ότι πολλά νέα παιδιά θα θελήσουν να ασχοληθούν με αυτό και όχι μόνο στον Πειραιά.

Πέρα από το γεγονός ότι παραχωρεί το γήπεδο για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων , χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα. Με την Πολιτεία να επιλέγει να μας αφήνει άστεγους και εδώ. Τι πρωτότυπο. Και έχουμε και τους «άλλους» να μας κουνάνε το δάχτυλο όταν αναφερόμαστε ως Αυτοκράτορα και του Βόλεϊ τον Ολυμπιακό. Όχι μωρέ δεν είναι. Με 4 Ευρωπαϊκά ( το ένα εξ αυτών κερδίζοντας και εδώ σε ημιτελικό Ευρώπης με 1-4 τον Παναθηναϊκό), δεκάδες Ευρωπαϊκούς τελικούς και φάϊναλ 4, και με συνολικά 79 εγχώρια τρόπαια ( άντρες και γυναίκες).

Πέστε μας ποιος είναι ο αιώνια δεύτερος και εδώ, όλοι εσείς που προπαγανδίζετε. Εμείς τον ξέρουμε. Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ αν και ποιοι φοροδιαφεύγανε , εις βάρος της ισονομίας και της Πολιτείας (αλήθεια πως και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ;) . Είναι μωρέ που οι τσακωμένοι με την αλήθεια , μιλάνε για κλεμμένα Πρωταθλήματα από μας κατά τα άλλα στο ποδόσφαιρο. Κοιταχτείτε ρε στον καθρέπτη και θα δείτε ποιος και τι.

Δεν είναι τυχαίο πως μόνο στο Μπάσκετ υπάρχετε λόγω του Φάρου. Όλοι ξέρετε τις συνθήκες αλλά δεν μιλάγατε. Εκεί ήταν όλα καλά καμωμένα, ε; Και εκεί όμως έχουν πέσει κάτι αγωνιστικές «φάπες» αξέχαστες. Ο Ολυμπιακός, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο του Βόλεϊ και τα δύο του τμήματα. Οι δεύτεροι μόνο στους άντρες.

Σας περιμένουμε και στους τελικούς του Πρωταθλήματος , αν προκριθείτε, έστω και με μειονέκτημα έδρας στους άντρες. Κοίτα να δεις που στο τέλος της σεζόν θα αυξηθεί η διαφορά από τον αιώνια δεύτερο στις κατακτήσεις των εγχώριων τροπαίων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News