Κυβέρνηση Ανασχηματισμός: Ο Γιάννης Βρούτσης διατηρήθηκε ως αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού

Κυβέρνηση Ανασχηματισμός: Ο Γιάννης Βρούτσης διατηρήθηκε ως αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού

Ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε στη θέση του ως αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Πολλά τα ατοπήματα στα οποία έχει πέσει ο Γιάννης Βρούτσης, με τελευταίο τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου στήριξε τον Σπύρο Καπράλο, επεμβαίνοντας παράνομα στην όλη διαδικασία και τελικά νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Ισίδωρος Κούβελος. Ωστόσο παραμένει ως Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, όπως έγινε γνωστό στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης έκανε γνωστή τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης, αλλά ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε στη θέση του!

Αύριο στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα και αμέσως μετά θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News