ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με Ελ Αραμπί και Εμβιλά στην Τρίπολη

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα, με τους Γιαν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκονται στην αποστολή, με τον Γάλλο όμως να μην τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τρίπολη για την αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της Super League Intrewetten με τον Αστέρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή, με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιαν Εμβιλά να βρίσκονται ανάμεσα στους 23 που επέλεξε ο Πορτογάλος.

Ο 51χρονος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μαροκινό που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Γάλλο που δεν θα αγωνιστεί, κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι με τη Λαμία. Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής είναι ο Κένι Λαλά.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Εμβιλά, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News