Όλοι μέσα για το ματς με τον Βόλο - Ξανά εκτός ο Μπουζούκης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή των «πρασίνων» για το Κυριακάτικο ματς με τον Βόλο μετά την σημερινή προπόνηση.

Με το πέρας της σημερινής απογευματινής προπόνησης, που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το αυριανό παιχνίδι (26/09 – 16:00)  με τον Βόλο ΝΠΣ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την αποστολή λείπουν και πάλι ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Γιασίν Αγιούμπ, για τρίτη σερί φορά, οι τραυματίες Σένκεφελντ και Κουρμπέλης, καθώς και ο «κομμένος» Μπεκ.

Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπεκ και Σιδερά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News