Εθνική Παναμά: Ο Γουότερμαν απέκλεισε τις ΗΠΑ και το πανηγύρισε μαζί με τον Ανρί

Ο Γουότερμαν με δικό του γκολ έστειλε τον Παναμά στον τελικό του CONCACAF του Nations League και το πανηγύρισε έξαλα μαζί με τον Ανρί
Ο Γουότερμαν στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου δίνει την πρόκριση στον τελικό CONCACAF του Nations League , αφού σημειώνει το μοναδικό γκολ του αγώνα με τις ΗΠΑ και το πανηγυρίζει μαζί με τον Ανρί.
Ο επιθετικός του Παναμά μόλις σημείωσε το γκολ έτρεξε πάνω στον Ανρί και του φώναζε ότι είναι το είδωλο του στα Ισπανικά.
Μετά από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα ο Γουότερμαν πήγε στον θρύλο της Άρσεναλ , ώστε να του δώσει την φανέλα του με υπογραφή του ίδιου , ενώ ο Γάλλος ως αντάλλαγμα είπε ότι θα του στείλει μια από τις φανέλες του στην Άρσεναλ.
Τώρα ο Παναμάς θα αντιμετωπίσει την εθνική Μεξικού του Πινέδα,ενώ η ΗΠΑ θα παίξει για την τρίτη θέση μαζί με τον Καναδά.
Τι δήλωσαν μετά από το ματς και οι δύο :
“Μου έχουν συμβεί πολλά καλά πράγματα στην καριέρα μου, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, Αυτό ήταν απίστευτο”, δήλωσε έπειτα ο Γουότερμαν.
“Τον είδα ότι ήταν σε… άλλη διάσταση μετά το γκολ. Ήρθε και μου φώναζε στο πρόσωπο, αλλά ευτυχώς καταλαβαίνω ισπανικά. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή”, ανέφερε με τη σειρά του ο θρύλος της Άρσεναλ.
Cecilio Waterman told Thierry Henry that he was his idol growing up and gave Henry his shirt and signed it for him after scoring Panama’s winner vs. the United States and celebrating the goal with Henry.
Henry told Waterman he’ll send him one of his Arsenal shirts in return.… pic.twitter.com/mAuDMYWpMz
— ESPN FC (@ESPNFC) March 21, 2025
¡Cecilio Waterman la manda al fondo de la red! 🇵🇦💥 pic.twitter.com/8Sh68sLuBE
— Concacaf Nations League (@CNationsLeague) March 21, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τα μπόνους της επιστροφής στ' αστέρια
- Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο άνθρωπος που μας έκανε να πιστέψουμε ξανά
- Απολαυστικός ο πατέρας του Καρέτσα: «Ανατριχιάσαμε όταν μας πήρε αγκαλιά - Του είπαμε "Κωνσταντίνε αυτή δεν είναι η πραγματικότητα, θα έρθουν και δύσκολα"»
- Υπεράνω Όλων: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει από φέτος και το επόμενο Πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Αλί Σαμάτα