Ολυμπιακός: Με πολλές απουσίες στην Γαλλία - Ποιοι έμειναν εκτός
Χωρίς πέντε βασικούς παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Γαλλία εν όψει του αγώνα με την Βιλερμπάν
Τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι πολλά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνει πίσω στον Πειραιά πέντε συνολικά παίκτες για την αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν (25/3, 21:45) εν όψει της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.
Συγκεκριμένα, Τόμας Γουόκαπ, Λούκα Βιλντόσα, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, δεν θα είναι στην διάθεση του Έλληνα προπονητή για το παιχνίδι στην Γαλλία.
Αντιθέτως, έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής ο Μόουζες Ράϊτ θα βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων και αναμένεται να αγωνιστεί. Με τον νεαρό Στέφανο Σπάρταλη να παίρνει την θέση του Νέϊθαν Μένσα, ο οποίος έγινε de-register από την λίστα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
