Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακό mural του Μανόλο στο 8ο Δημοτικό Συκεών!
Η τοιχογραφία του σπουδαίου Εμμανουήλ Καραλή από τα χέρια του Μάριου Σιμόπουλου, κοσμεί τον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών στη Θεσσαλονίκη.
Η εντυπωσιακή δημιουργία του street artist Μάριου Σιμόπουλου, που αποτυπώνει τη φιγούρα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή του άλματος επί κοντώ και εκ των κορυφαίων του πλανήτη, Εμμανουήλ Καραλή, κοσμεί πλέον τον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών στη Θεσσαλονίκη και αφήνει με ανοιχτό το στόμα, όσους βρεθούν μπροστά της.

ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ο Μανόλο ευχαρίστησε τον δημιουργό του έργου στα social media, εκφράζοντας τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του, για το γκραφίτι που πλέον απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
