LA LIGA: Σώθηκε στο 95’ η Βαλέθνια - Χαλαρά αν και με παίκτη λιγότερο η Σεβίλλη

Η Βαλένθια έφτασε κοντά στην τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρ’ όλα αυτά με γκολ του Μάρκος Αντρέ στο 95’, έσωσε την «παρτίδα», ενώ η Σεβίλλη παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 65’ επιβλήθηκε με 2-0 της Εσπανιόλ.

Σε άσχημο… φεγγάρι βρίσκεται η Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να μένουν για μια ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη, καθώς έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, μια ισοπαλία την οποία μάλιστα κατάφερε να σώσει στο 90+5, με λυτρωτή τον Μάρκος Αντρέ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μαρτίνεζ στο 69’ και παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά και την αποβολή του Γκόμεζ στο 82, δεν κατάφεραν να «κλείσουν» τον αγώνα και το πλήρωσαν στο 95’.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας στην Ισπανία, ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Εσπανιόλ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μεγάλη νίκη με 2-0, παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 65ο λεπτό, όταν ακόμα το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0. Οι Ανδαλουσιάνοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’ με τον Εν Νεσιρί. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα πήγαν να δυσκολέψουν ύστερα από την αποβολή του Ντιλέινι, με 2 κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό (65’), παρ’ όλα αυτά η Σεβίλλη δεν έχασε το μυαλό της και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 87’ με τον Μιρ, κλειδώνοντας τον αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News