ΑΕΚ: «Λαϊκά δικαστήρια» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ - Χοντρές αποδοκιμασίες σε Ηλιόπουλο!

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στην OPAP Arena μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ – Κόσμος έξω από τα επίσημα, αποδοκιμασίες σε Μάριο Ηλιόπουλο και ποδοσφαιριστές.
Η ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στην OPAP Arena και ο τρόπος που αυτή ήρθε, έχει εξαγριώσει τους οπαδούς της Ένωσης.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0, στο ντέρμπι των Δικεφάλων για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, αλλά έχασε τελικά μετά τη μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές πήγαν προς τον κόσμο για να τους χειροκροτήσουν, αλλά τα «άκουσαν».
Μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ τα «έχωσε» και στον Μάριο Ηλιόπουλο, έξω από τα VIP. Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί με… άγριες διαθέσεις, ενώ αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί έξω για να μη ξεφύγει η κατάσταση.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είδε από κοντά την αναμέτρηση και σίγουρα έφυγε με την απογοήτευση γι’ αυτό που είδε, αλλά και για το πώς έχει καταντήσει η ΑΕΚ που δείχνει να βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο, πνιγμένη στην εσωστρέφειά της!

SUPERLEAGUE 2024-2025 / PLAYOFFS 1-4 / ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-3: Η ανατροπή της χρονιάς από τους πρωταθλητές που είναι εδω!
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα