Μίχαελ Σουμάχερ: Άσχημα τα νέα για την υγεία του
Στενάχωρη η κατάσταση με τον Γερμανό πιλότο.
Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του RTL, Φέλιξ Γκέρνερ, μίλησε στην Daily Mail και αναφέρθηκε στην κατάσταση του κορυφαίου πιλότου της Formula 1.
«Η κατάσταση είναι πολύ στενόχωρη» δήλωσε ο Γκέρνερ. «Ο Μίχαελ χρειάζεται συνεχή φροντίδα, εξαρτάται συνεχώς από εκείνους που του την παρέχουν και δεν μπορεί πια να επικοινωνεί λεκτικά. Αυτή τη στιγμή μπορούν να τον πλησιάσουν το πολύ 20 άνθρωποι» συμπλήρωσε.
«Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η σωστή στρατηγική. Η οικογένεια λειτουργεί έχοντας κατά νου το καλό του Μίχαελ. Ανέκαθεν τον προστάτευαν και αυτό δεν έχει αλλάξει» κατέληξε ο δημοσιογράφος του RTL.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
