ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά από τον Αλμέιδα - «Αν δεν προχωράει με εμένα, δεν θα είμαι χρήσιμος. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες»
Απογοητευμένος από την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός προπονητής.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-3 από τον ΠΑΟΚ, ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε ότι αν είναι αυτός ο υπεύθυνος, δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα αποχωρήσει.
«Η σημερινή ήττα δεν θα μου επιτρέψει να κοιμηθώ. Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη. Αν δεν προχωράει με εμένα, δεν θα είμαι χρήσιμος. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες. Δίνω όλη μου την αγάπη, όλο μου το πάθος και ίσως δεν φτάνει. Θέλω να κερδίσω, θέλω να πάρω το πρωτάθλημα και ίσως δεν φτάνει. Πρέπει να ξέρεις να διορθώσεις, να κάνεις αυτοκριτική», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
