Διαιτησία: Ο Νορβηγός Σάγκι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο Παπαπέτρου στο ΟΦΗ-Αστέρας

Ο Νορβηγός διαιτητής Ροχίτ Σάγκι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό την Τετάρτη (20:30).
Η ΚΕΔ όρισε τον Νορβηγό Ροχίτ Σάγκι στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τον Τάσο Παπαπέτρου στο ΟΦΗ-Αστέρας.
O 33χρονος Σάγκι σφύριξε φέτος στο Βίκινγκουρ-Παναθηναϊκός (2-1) για τα playoffs του Conference League, αλλά και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 στις 28/1/2024. Βοηθοί του θα είναι οι Γένσεν Μόρτεν, Ντάλε Άντερς Όλαβ, 4ος ο Τσαλακίδης και στο VAR o Χάγκεν Τομ Χάραλντ με βοηθό τον Ι. Παπαδόπουλο.
Στο ΟΦΗ-Asteras AKTOR που θα γίνει την ίδια μέρα (17:00) διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου. Βοηθοί του Παπαπέτρου θα είναι οι Δημητριάδης, Μπούξμπαουμ, 4ος ο Πολυχρόνης, ενώ στο VAR ο Ευαγγέλου με βοηθό τον Κουμπαράκη. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Οι παραδόσεις είναι για να... μη σπάνε! - Ποιοι ακολουθούν μετά τους Ναν και Οσμάν
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Μπόρζες αντίπαλος στο Masters του Μόντε Κάρλο
- Ντάλας Μάβερικς: Σε... απόγνωση οι οπαδοί ζητούν την απόλυση του GM, Νίκο Χάρισον
- Αράο: Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό – Κοντά σε συμφωνία με τη Σάντος
- GBL: Απορρίφθηκε η προσφυγή των έξι κατά της διοίκησης Μελή που ζητούσαν διοίκηση πρωτοδικείου