Αρης μεταγραφές: Διαψεύδουν το δημοσίευμα για Μεντίλ και Παναθηναϊκό
Άμεση η αντίδραση των «κίτρινων».
Η ιστοσελίδα «africafoot» ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Χαμζά Μεντίλ. Μάλιστα, το αφρικανικό μέσο επικαλείται ως πηγή άτομο από το περιβάλλον του 27χρονου Μαροκινού ποδοσφαιριστή, το οποίο ανέφερε πως εκείνος είχε ήδη λάβει αρκετές προσφορές για το καλοκαίρι, παρ’ ότι έχει συμβόλαιο με τον μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Επίσης, γίνεται λόγος και για δύο συναντήσεις με τον ατζέντη του παίκτη και υπάρχει καταρχήν συμφωνία.
Aπό τον Άρη φρόντισαν άμεσα να διαψεύσουν το δημοσίευα. «Θα είναι από τους κομβικούς παίκτες πάνω στους οποίους θα χτίσουμε την ομάδα της νέας σεζόν» αναφέρουν χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στα σενάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
