Αρης: Μπήκαν οι Σίστο και Φρίντεκ, παραμένει εκτός ο Βέλεθ
Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League εναντίον τον ΌΦΗ, με δυο επιστροφές των Φρίντεκ και Σίστο
Με δύο ευχάριστα νέα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη την Τρίτη (1/4), που είδαν τους Φρίντεκ και Σίστο να προπονούνται κανονικά, και έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τους υπολογίζει κανονικά για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League εναντίον τον ΌΦΗ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από μεγάλο διάστημα απουσίας καθώς ο Μάρτιν Φρίντεκ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στα τέλη του περασμένου Γενάρη όπου τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία. Ο Πιόνε Σίστο είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στην ήττα από τον Λεβαδειακό στα μέσα του Φλεβάρη.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (05/04, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoff (5-8) του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.
Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση με μπάλα, passing game, rondo game και παιχνίδια σε μικρό χώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
