ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η επιτακτική ανάγκη για επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Βόλο

Η ανάγκη των «πρασίνων» για νίκη πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Βόλο ΝΠΣ στη Λεωφόρο σήμερα το απόγευμα (26/09 – 16:00) και γνωρίζει πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για κείνον από την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από ένα σερί δύο ηττών με ΠΑΣ και Άρη εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να βγάλει από πάνω του την εσωστρέφεια που έχει αρχίσει να δημιουργείται. Συν τοις άλλοις την επόμενη αγωνιστική έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (03/10 – 20:30) και είναι λογικό οι «πράσινοι» να θέλουν αποφύγουν να πάνε εκεί έχοντας μόλις μία νίκη τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Βόλο στα δύο χρόνια που αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας στην Super League μετρώντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ μόνο όσον αφορά τα εντός έδρας ματς έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι Βολιώτες έρχονται στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον Σωτήρη Νίνη, που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποφασίστηκε να μην ρισκάρει, αλλά και τους μακροχρόνια τραυματίες Ορός και Ριένστρα.

Όσον αφορά τώρα τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι, θα παρατάξει την ομάδα και πάλι με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Διούδης φαίνεται πως θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, παρά τα όσα γράφτηκαν για πιθανό ντεμπούτο Μπρινιόλι μεσοβδόμαδα. Χωρίς αλλαγή θα είναι και η τετράδα της άμυνας με τους Βέλεθ και Πούγγουρα να είναι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών και τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ στις θέσεις των μπακ.

Στο κέντρο τώρα φαίνεται πως ο Αλεξανδρόπουλος θα διατηρήσει την θέση του βασικού δίπλα στον Πέρεθ, με τον Λούντκβιστ να ξεκινάει και πάλι ως δεκάρι. Στις θέσεις των εξτρέμ Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης αναμένεται να είναι ξανά στις επιλογές του Σέρβου προπονητή ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει λογικά και πάλι ο Ιωαννίδης, που έκανε καλό παιχνίδι στο Χαριλάου κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αν και του έλειψε το γκολ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News