Μπαρτσελόνα: Τα παράπονα στην La Liga και η απόλυτη στήριξη στον Φλικ
Η Μπαρτσελόνα συμμερίζεται απόλυτα τα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Χάνσι Φλικ κατά της La Liga
Ο Χάνσι Φλικ σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ισπανική Λίγκα κάθε άλλο κάνει, παρά διευκολύνει το πρόγραμμα των ομάδων που αγωνίζονται στο Champions League, με την Μπαρτσελόνα να συμφωνεί απόλυτα με τον τεχνικό της και να παίρνει θέση στο θέμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μπάρτσα»:
“Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έχει εκφράσει τη διαφωνία της με τα κριτήρια που ορίζονται από τη λίγκα και την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων της πρώτης ομάδας.
Θεωρούμε, όπως εξέφρασε την Παρασκευή ο προπονητής μας – τον οποίο στηρίζουμε πλήρως και με τον οποίο συμφωνούμε απόλυτα – ότι τα διοικητικά όργανα του ισπανικού ποδοσφαίρου πρέπει να είναι πιο προσεκτικά με ομάδες, όπως η δική μας, που συμμετέχουν και στις τρεις διοργανώσεις στο τελευταίο μέρος της σεζόν.
Αυτό δεν είναι τωρινό πρόβλημα. Η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της ενώπιον των εθνικών και διεθνών οργανωτικών φορέων του ποδοσφαίρου.
Ως εκ τούτου, η Μπαρτσελόνα θα υποβάλει παράπονο στους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, με στόχο την αποφυγή καταστάσεων που μπορεί να είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων στον κόσμο του ποδοσφαίρου, των παικτών.
FC Barcelona statementhttps://t.co/xEPX6w2Uhs
— FC Barcelona (@FCBarcelona) April 19, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
