Ολυμπιακός: Πανέτοιμοι και χωρίς απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» εν όψει Ρεάλ
Άπαντες παρόντες στην προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει Ρεάλ, διαθέσιμος και ο Γουόκαπ
Τέλος οι… πονοκέφαλοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπου είδε την ομάδα του υπερπλήρης στην σημερινή (20/4) προπόνηση εν όψει Ρεάλ.
Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το Game 1 στο ΣΕΦ (23/4, 21:30) και το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4, απέναντι στην βασίλισσα, με όλα τα «ερυθρόλευκα»… γρανάζια να δίνουν το παρών και να συμμετέχουν κανονικά στην Πασχαλιάτικη προπόνηση.
Ο Λούκα Βιλντόζα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την Μ. Παρασκευή, ενώ σήμερα το ίδιο έκανε και ο Τόμας Γουόκαπ, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά -μετά τον τραυματισμό του- στην ομαδική προπόνηση της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
