Αλ Χιλάλ: «Τρελά» λεφτά για τον Ραφίνια
Η Αλ-Χιλάλ εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει μια περιουσία για να πάρει τον Ραφίνια από τη Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport», η πρώην ομάδα του Νεϊμάρ, μετά από διερεύνηση των καταστάσεων του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ και του Βινίσιους Τζούνιορ στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει τον Βραζιλιάνο επιθετικό την επόμενη σεζόν.
Η Αλ Χιλάλ σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο τεσσάρων σεζόν στον Βραζιλιάνο επιθετικό, με μισθό 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Επιπλέον, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει αυτές τις κινήσεις και θα αφήσει την απόφαση στα χέρια του ίδιου του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
Η ομάδα της Καταλωνίας κατανοεί ότι ο Ραφίνια είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά γνωρίζει ότι αυτή η προσφορά από την Αλ-Χιλάλ θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στον σχεδιασμό και την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
