Φασούλας: «Για να μη ξεχνιόμαστε ποιος ήταν είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός»
Ο Παναγιώτης Φασούλας σε ανάρτηση του στα social media, θυμήθηκε τη Euroleague του 1997, η οποία κατακτήθηκε σαν σήμερα από τον Ολυμπιακό
Σαν σήμερα πριν 28 χρόνια ο Ολυμπιακός κατακτάει την πρώτη του Euroleague, και ο αρχηγός του Παναγιώτη Φασούλα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας θύμισε φωτογραφίες από την κατάκτηση των Πειραιωτών, συνοδευόμενες από ένα συγκινητικό μήνυμα.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Φασούλας:
Σαν σήμερα η πρώτη Euroleague του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα ούτε οι άνθρωποι, συμπαίκτες, προπονητές παράγοντες, φιλαθλοι και όλοι όσοι τη ζήσαμε μαζί.
Αυτά τα 6-7 χρόνια στον Ολυμπιακό με 5 πρωταθλήματα Ελλάδας 2 κύπελλα Ελλάδας και μια Ευρωλίγκα, δεν αναφέρω τις συμμετοχές σε final four, μας έχουν σημαδέψει για πάντα όλους θετικά. Για να μη ξεχνιόμαστε ποιος ήταν είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός. Εμπρός για τον φετινό τίτλο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
