ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά για εμάς στο ξεκίνημα»

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV στο Flash Interview αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε το «τριφύλλι» νικητή με 5-1 απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ, από τον οποίο οι «πράσινοι» βγήκαν θριαμβευτές επικρατώντας με 5-1 της ομάδας της Μαγνησίας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήρε την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες στο σημερινό παιχνίδι μετά τις δύο σερί ήττες που είχε υποστεί η ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του και την παρουσία του, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι:

«Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε στην διάθεση των παικτών από την αρχή του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα και δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός μετά τις 2 ήττες λειτούργησαν καλά στο ξεκίνημα, όπου βάλαμε τα δύο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που θέλει να συνδυάζει πλέον το… τερπνόν μετά του ωφελίμου:

«Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχεις χρόνο. Ελπίζω πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα όπως και από τις δύο ήττες. Όπως το πως στον Παναθηναϊκό από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μετά από τις δύο ήττες ήταν εκεί και μας βοήθησε πολύ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News