NBA: Τίτλους τέλους έβαλε στην καριέρα του ο εμβληματικός προπονητής των Σπερς, Γκρέγκ Πόποβιτς - Το νέο του πόστο
Ο Γκρέγκ Πόποβιτς αποχωρεί από τους πάγκους αλλά… γίνεται πρόεδρος των Σαν Αντόνιο Σπερς
Έπειτα από 29 χρόνια και 5 πρωταθλήματα NBA, ο Γκέγκ Πόποβιτς τελειώνει την προπονητική του καριέρα και αναλαμβάνει Πρόεδρος των Σαν Αντόνιο Σπερς, όπως αποκάλυψε ο Σαμς Χαράνια.
Ο 76χρονος προπονητής αποσύρεται από τους πάγκους και θα συνεχίσει μόνο στο ρόλο του ως πρόεδρος της ομάδας του Τέξας, πόστο που είχε παράλληλα με την προπονητική από την αρχή της σεζόν.
Ο Πόποβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές που άλλαξε το παιχνίδι εντός και εκτός παρκέ. Η φετινή σεζόν ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, κάτι που τον υποχρεώσε να φύγει από τον πάγκο των Σπερς. Πλέον θα προσπαθήσει ως Πρόεδρος της ομάδας να χτίσει τους νέους Σπερς, γύρω από τον Βίκτορ Γουεμπανιαμά και φυσικά θα κληθεί να επιλέξει νέο προπονητή για την αγαπημένη του ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
