Βασίλης Ξανθόπουλος: Τα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού για το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο μετά το τελευταίο του παιχνίδι. Τίτλοι, πορεία και το μήνυμα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.

Με λόγια σεβασμού και συγκίνησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR απηύθυνε τα συγχαρητήριά της στον Βασίλη Ξανθόπουλο, μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας μπασκετικής του καριέρας.

Ο έμπειρος γκαρντ έριξε την αυλαία σε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες το βράδυ του Σαββάτου (3/5), στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Περιστέρι στη Γλυφάδα. Ο Ξανθόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε τρεις διαφορετικές περιόδους (2004/05, 2006/07, 2012/13), καταγράφοντας 47 συμμετοχές και συμβάλλοντας στην κατάκτηση σημαντικών τίτλων.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος, πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague το 2007, τριών πρωταθλημάτων Ελλάδας (2005, 2007, 2013) και ισάριθμων Κυπέλλων Ελλάδας (2005, 2007, 2013).

Η «πράσινη» ΚΑΕ, με επίσημη δήλωσή της, τίμησε τον Ξανθόπουλο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της ζωής του: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR συγχαίρει τον Βασίλη Ξανθόπουλο για τη σπουδαία καριέρα του και του εύχεται τα καλύτερα για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News